Mutam Romania Online

Migrare gratuita in Cloud pentru toate IMM-urile afectate de COVID-19

Citeste mai mult

Intelegem importanta uptime-ului,
securitatii si a vitezei de incarcare
a site-ului tau

Digitalizarea fortata prin care trece intreaga economie si societate din Romania pe fondul crizei cauzate de pandemia COVID-19 pune o presiune enorma pe infrastructura IT a business-urilor.

Suntem martorii unei dezvoltari fara precedent a industriel de Cloud, insa stim ca adoptia de cloud poate ridica reticiente si intrebari. Cum putem migra la o platforma Cloud? Ce strategii de migrare să alegem? Cum ne protejam datele in cloud si cum putem asigura continuitatea afacerii?

Uptime aproape de 100%

Inchiderea spatiilor de lucru, distantarea sociala, precum si toate masurile adoptate pentru prevenirea raspandirii COVID-19 au ca rezultat o crestere fara precedent a utilizatorilor de solutii care faciliteaza colaborarea echipelor, a cumparaturilor online si a platformelor online ca sursa de divertisment.

Bunnyshell este o platforma care simplifica si automatizeaza Cloud-ul asigurand performanta, viteza si uptime-ul site-ului tau, astfel incat sa te poti focusa pe ceea ce e cu adevarat important: afacerea ta.

Promisiunea noastra

Pentru IMM-uri

Contribuim la schimbarea focusului catre online si transformare digitala a tuturor IMM-urile afectate economic de catre Coronavirus (COVID-19) prin :

  • Migrare gratuita in cloud
  • 50% discount timp de 12 luni pentru platforma bunnyshell

Lupta impotriva Covid-19

Platforma Bunnyshell, gratuit, timp de 6 luni, pentru ca toate companiile din domeniul medical, cercetare, educație si ONG-uri, care construiesc si cauta activ solutii impotriva Covid-19, sa isi accelereze dezvoltarea.

Trimite proiectul tau